Als stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Zuidoost komt Tanja Jadnanansing op haar fiets overal.

Dit stadsdeel met ongeveer 100.000 inwoners en 173 culturen en etniciteiten is een plek van hoop voor velen. Zij ziet het als haar taak om de wijsheid van de gemeenschap, de professionals en de politiek te combineren zodat deze hoop ook wordt omgezet in handelingsperspectief. Zij noemt het zelf law and love en neemt u mee op een fietstocht door het land van mogelijkheden zodat elk kind de beste editie van zichzelf kan worden.

Verwacht veel praktijkvoorbeelden waarbij u naar huis gaat met een gereedschapskist vol wijsheden van de mensen van Zuidoost.

Tanja is wethouder in Amsterdam Stadsdeel Zuid Oost. Zij is bovendien lid van de Kopgroep Wethouders voor Kindcentra. In deze deelsessie zal Tanja, vanuit het perspectief van bestuurder/wethouder  haar visie, ambities maar ook  realistische praktijkvoorbeelden- en verhalen haar kennis en ervaringen delen. Het gaat in deze deelsessie over  inclusie, diversiteit, zoerg, onderwijs en opvang. Wat is ieders rol, wat kan je als bestuurder betekenen, hoe kom je tot werkelijke verbinding en inclusie.