Met enthousiasme kondigen we aan dat Prinses Laurentien van Oranje, die zich actief inzet voor onderwijs, opvang en kinderrechten, ons zal vergezellen als gastspreker.

Zij zal aan het einde van de ochtend haar visie en lessons learned mbt samenwerkende organisaties met ons delen. Daarbij zal zij ongetwijfeld voorbeelden aanhalen en putten uit haar jarenlange en rijke ervaring. Laurentien werkt immers al lange tijd gedreven en volhardend aan oplossingen met betrekking tot complexe maatschappelijke vraagstukken en zo krijgt zij dagelijks ook te maken met samenwerkende organisaties.

We zijn vereerd Laurentien als gastspreker op onze IKC-dag te mogen verwelkomen.

Laurentien van Oranje is ondernemer in sociale innovatie, auteur, strateeg en dialoogfacilitator. In haar werk staan sociale en duurzame innovaties centraal. Ze maakt zich sterk voor dialoog en co- creatie tussen verschillende spelers binnen een vraagstuk – binnen én buiten bestaande systemen – als basis voor het vinden van systemische oplossingen.

Laurentien is directeur-bestuurder van Number 5 Foundation, een ANBI-stichting die haar man Prins Constantijn en zij in 2017 hebben opgericht vanuit een diepgeworteld geloof dat een inclusieve, rechtvaardige en duurzame samenleving alleen mogelijk is als grote vraagstukken zoals kinderarmoede, digitale ongelijkheid en natuurbescherming worden aangepakt vanuit samenwerking tussen álle betrokkenen.