Wat gaan we doen?

Een vraag die pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en leerkrachten in het basisonderwijs zich regelmatig stellen. Die vraag krijgt nu een antwoord in dit praktische en originele boek. Wat gaan we doen? is een handig hulpmiddel voor professionals die werken met kinderen van 4 tot 12 jaar. Het boek inspireert, geeft ideeën en legt uit hoe je middels netwerken een onuitputtelijke bron van activiteiten kunt aanboren in de omgeving van buitenschoolse opvang en school.

Het boek werd gemaakt door Constance Bogers en Carla Overduin.

Constance Bogers heeft een achtergrond als maatschappelijk werker en is het best te typeren als 'ideeënmakelaar'. Zij werkt sinds 2004 bij de grootste kinderopvangorganisatie van Den Haag, 2 Samen. Ze is landelijk bekend als bso-innovator en bedacht een groot aantal bijzondere projecten voor de bso, zoals Buurtverkenners en diverse initiatieven op het gebied van kinderen en kunst.

Carla Overduin is journalist en schrijver van diverse boeken. Zij is sinds 2000 de auteur van de activiteitenrubrieken in het vakblad Kinderopvang, een uitgave van Reed Business.

Wat gaan we doen? is het eerste boek in de serie KinderopvangPraktijk, een initiatief van het vakblad Kinderopvang.