Inschrijving Gezonde School van start

Heb je aandacht voor een gezonde leefstijl en wil jouw school Gezonde School worden of blijven? Vraag dan vandaag nog het Ondersteuningsaanbod Gezonde School aan. Van 4 maart tot en met 18 april 2019 kunnen scholen zich inschrijven via mijngezondeschool.nl. Bron: Gezondeschool.nl

Wat is het Ondersteuningsaanbod?

Het Ondersteuningsaanbod Gezonde School helpt jouw school om Gezonde School te worden of te blijven. Het Ondersteuningsaanbod richt zich op alle scholen (locaties) in het po, vo en mbo, met name op nieuwe deelnemende scholen met kwetsbare doelgroepen. De ondersteuning bestaat uit een bedrag van € 3.000,-.
Met dit geldbedrag kan de school de taakuren vergoeden van de Gezonde School-coördinator: een eigen medewerker van de school die kartrekker is van de Gezonde School-plannen. Daarnaast kun je het bedrag gebruiken voor de inzet van erkende Gezonde School-activiteiten en het aanvragen van een themacertificaat van het vignet Gezonde School. Naast het bedrag van € 3000,- krijgt de school maximaal 10 uur advies en ondersteuning van een Gezonde School-adviseur van de GGD.

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden op:
Gezondeschool.nl/ondersteuningsaanbod.