Save the date: 7e landelijke IKC-dag, 20 september 2019

IKC in praktijk

6 mei a.s. start de inschrijving voor de 7e Landelijke IKC-dag. Het programma is bijna rond, de keynote spreker is vastgelegd en de locatie is gereserveerd.

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PO-Raad, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Sociaal Werk Nederland en de VNG. Doel is om informatie te delen, te inspireren en ruimte voor ontmoeting, kennsideling en uitwisseling te stimuleren. Dat doen we laagdrempelig en voor een voordelige entreeprijs, slechts 140,00 p.p. ( Inclusief BTW) Omdat we het belangrijk vinden dat u komt, liefst met één of meer collega's of samenwerkingspartner(s)

Laat u informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van IKC-vorming, ontmoet collega’s en doe nieuwe inspiratie op tijdens de zevende editie van de Landelijke IKC-dag. Noteer de datum alvast in uw agenda:

 

VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2019. Van 10:00 -15:00 UUR IN UTRECHT

De inschrijving start op maandag 6 mei a.s., dan ook is het volledige programma bekend. Inschrijving gaat via www.etuconsult.nl of via de websites van de samenwerkende partners.