Samenwerken + informatie + inspiratie = Zosja
Zosja betekent wijsheid en levert je nieuws, duiding, achtergronden, tools en inspiratie over de wereld van de IKC’s, brede scholen, kindcentra, onderwijs en opvang en alles eromheen. Zosja is een initiatief van Job van Velsen (Etuconsult) en Marike Vroom (Kinderopvangtotaal.nl) 
Zosja is er voor bestuurders, directeuren en middenmanagement van (brede) scholen, IKC’S, kindcentra, kinderdagopvang , adviesbureaus, organisaties en professionals die werken met of binnen IKC’s of die een IKC willen gaan vormgeven.

Hoe helpt Zosja?
Zosja start met een driewekelijkse gratis e-mailnieuwsbrief. In de tussentijd wordt gebouwd aan een online platform. Daar vind je aansprekende praktijkvoorbeelden, ideeën en ervaringen uit de praktijk, handige tools, instrumenten, artikelen, interviews, onderzoeken en reacties. We werken samen met een veldredactie van professionals uit het brede werkveld van kinderopvang en onderwijs. 

Nog geen nieuwsbriefabonnee?
Interesse in de gratis nieuwsbrief van Zosja maar nog geen abonnee? U kunt zich hier inschrijven >> www.kinderopvangtotaal.nl\zosja