image-20

De succesvolle route naar een IKC

U bent een school, een gemeente of een kinderopvangorganisatie? En u heeft plannen voor één of meer IKC’s? Met een programma op maat helpt EtuConsult u om uw doel te bereiken!

De succesvolle route naar een IKC

image-217
image-24
image-23
image-21

De succesvolle route naar een IKC

Wat is een IKC?

Een IKC is een plek waar kinderen van nul tot twaalf jaar kunnen groeien, leren, ontdekken, spelen én ontspannen. Onderwijs en opvang lopen er naadloos in elkaar over. Vanuit een doorgaande lijn. En een gezamenlijke pedagogische visie. Zonder schotten tussen school, peuterspeelzaal en kinderopvang. Dus: één beleid, één aanpak, één team, één inschrijvingsprocedure en één leiding.

Uitdagend traject

De route naar een IKC is uitdagend, maar niet eenvoudig. Verschillende partijen gaan vanuit verschillende organisaties, verantwoordelijkheden, culturen en locaties met elkaar aan de slag. Daarbij hebben ze ook nog eens te maken met verschillende vormen van toezicht, financiële stromen, cao’s en wet- en regelgeving. Zo’n traject vraagt ieders inzet, draagvlak, deelname en creativiteit. Het is voor alle deelnemende partijen geven en nemen.

Wij bieden maatwerk!

Wij zijn als geen ander in staat om partijen met verschillende belangen te verbinden. Daarbij benutten en versterken we de samenwerking. Stap voor stap komen we tot een resultaat waar iedereen achter kan staan. Samen met u kijken we wat in uw situatie nodig is en maken we een programma op maat. Daarbij bepaalt u zelf waar en wanneer u ons inschakelt.