image-47

Congressen, werkbezoeken en studiedagen

Inspiratie ophalen? Goede voorbeelden uit de praktijk delen met anderen? EtuConsult maakt leren en uitwisselen mogelijk. In een zaal of op locatie. Wij organiseren lezingen, congressen, symposia, themabijeenkomsten en workshops. Of wat dacht u van een inspirerend werkbezoek aan een IKC of brede school? Wat uw wens ook is, wij zorgen voor een goede invulling van uw bijeenkomst of excursie. Dagvoorzitter of keynote spreker nodig? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden genoeg

Een congres over IKC en ouders. Het congres ‘Samen Verder Vooruit’ over onderwijs in Almere. Een informatieve ouderavond of werkbijeenkomst in het kader van Andere Tijden of over IKC-vorming. Of wilt u met uw organisatie uw jubileum opluisteren met een inspirerend en inhoudelijk programma.

Trots zijn we op de Landelijke IKC-dag die we jaarlijks organiseren met de PO Raad, de Brancheorganisatie Maatschappelijke Kinderopvang, de Branchevereniging Kinderopvang, de VNG en sociaal werk Nederland. Of op de interlandelijke Opvoedconferenties op de Nederlandse Antillen. Een meerdaagse conferentie die Job van Velsen ook als dagvoorzitter begeleidt. Want zoekt u een dagvoorzitter, spreekstalmeester of moderator? Ook dan bent u aan het juiste adres.